21.12.2017

JOULUN TUOKSUA JOULUSIIVOUKSESTA + ALEKOODI

Te jotka seuraatte mua Instagramissa, ootte ehkä jo huomannu että mulla on ollut tosi ihana yhteistyö Paratiisipajan kanssa.


Oon aivan hullaantunut tähän joulun tuoksuiseen pesuaineeseen.  Pesuaineessa on ihanan lempeä omenan ja kanelin tuoksu, ja se on suoraan käyttövalmis suihkautettavaksi!

Leivottiin viime viikonloppuna pipareita ja oli ihana pyyhkiä taikinajäämät pois tällä pesuaineella <3 (ps. irroitti rasvan ihan todella hyvin pöydästä!) Samassa paketissa meille tuli mm. myös sitruuna-minttu -suihke, joka taas on todella raikas ja puhdas tuoksu. Sopii ympärivuotiseen käyttöön (paitsi joulufani kun olen niin käytän kyllä varmasti joulusuihkettakin ympäri vuoden jos mieli tekee... ;)

Paratiisipajan tuotteet ovat paitsi ympäristöystävällisiä, myös aivan ihania lahjaideoita. Itse pullot ovat niin kauniita, että näitä ei tarvitse paketoida. Minäkin pidän suihketta kodinhoitohuoneen pöydällä, tätä ei tarvitse piilottaa siivouskaappiin.

Paratiisipajasta saa myös todella kauniita kynttilöitä jokaisen tuoksuttelijan makuun! Kerron teille omista lemppareistani tammikuussa <3 

Koodilla tunnelmajoulu nyt -15% kaikista pesuaineista ja kynttilöistä! Koodi on voimassa vain 24.12 asti, joten kannattaa käydä ostoksilla heti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!