2.11.2017

KURKKAA NÄMÄ JOULULAHJATÄRPIT!

*Yhteistyössä PlanToys


Jäätelöä isille, jäätelöä äitille, jäätelöä pupulle, jäätelöä dinoille...
Tältä on kuulostanu meidän jätksikioskileikit viime päivinä.

Saatiin viime viikolla aivan ihana paketti, jonka mieluinen sisältö on jaksanut leikittää meidän nielurisaleikkauksesta toipuvaa prinsessaa jo monta päivää.  Keittiöleikit on meillä ihan pop, mutta näillä jäätelötötteröillä on keittiöleikit päässy aivan uusiin sfääreihin. Pakkauksessa on mukana kauha, jota voi käyttää jätskitötterön kasaamiseen, ihan kuin oikealla kioskilla!
PlanToys tuotteet on superkauniita ja mielenkiintoisia monenikäisen leikkeihin. Tämän lisäksi PlanToys tuotteet on ekologisia, myrkyttömiä ja opettavaisia. Jäätelötötteröt kehittävät mm. lapsen hienomotorisia taitoja, onkin aika tarkkaa puuhaa kasata jättijäätelö!


Toinen kiva idea joulupakettiin on tämä Pupun kilpa-auto. Pastellisävyt näyttävät kauniilta lastenhuoneessa ja autolla on tosi hauska ajella, kallistamalla nimittäin renkaat kääntyvät ja suunta muuttuu. Tämä sopii monen ikäisen leikkeihin. 

PlanToysin lelut valmistetaan kumipuusta, jotka yleensä kaadetaan kun ne eivät enää tuota lateksia. PlanToys taas hyödyntää tämän materiaalin. Tehtaallakin käytetään energianlähteinä mm. biomassa ja aurinkopaneeleita. Tuotteet ovat luontoystävällisiä ja hienosti suunniteltuja, PlanToysin mallistossa on myös palkittuja puuleluja, enkä ihmettele, sillä #puulelutonbest!

Itseäni miellyttää suuresti tuotteiden kauniit pastellisävyt, ne sopivat kauniisti meidän skandinaaviseen kotiin ja lastenhuoneeseen. Näet PlanToysin jälleenmyyjät tästä linkistä: http://www.kiddex.fi/tuotemerkit/plantoys/ 

Onko teillä jo aloitettu jouluostoksien tekoa? <3 

1 kommentti:

  1. Ekologiset lelut aina hyviä,kestävät myös lapselta lapselle.Näitä voisi olla myös isommille lapsille esim.5-7 v.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!