5.10.2017

HEI ISÄ TAI ÄITI, NÄKYYHÄN SINUNKIN RAKKAIMPASI KUNNOLLA PIMEÄSSÄ? (sisältää arvontalinkin)

Hei isä tai äiti, kuvittele mielessäsi tilanne:
Pieni lapsesi kävelee tien reunaa pitkin, hän huomaa jotain mielenkiintoista ja säntää tien yli.
On ihan pimeää.
Haluathan että tämä pieni ihminen erottuu autoilijalle jo yli 200 metrin päästä?


Syksy ja pimeät illat ovat taas hiipineet salakavalasti ajankohtaisiksi. Joka vuosi huomaan pimeän tulleen jo ennenkuin olen kaivanut asianmukaiset heijastimet esille.

Tänä vuonna mulla on kiva yhteistyö Kiddexin kanssa ja sain heiltä Pogun heijastavia tuotteita kokeiluun. Lapsen turvallisuus on meillä ykkösprioriteetti, kuten varmasti teilläkin, joten ihana olla nyt hyvällä mielellä kun heijastimet on kiinnitetty ajoissa reppuun ja asusteisiin. Tiesithän muuten että tieliikennelakikin velvoittaa jalankulkijaa käyttämään heijastinta pimeällä?

Laitettiin heijastavat vetoketjun vetimet kiinni uuteen reppuun ja tekstiiliheijastimia aiotaan lisätä vielä A:n asusteisiin.


Kiddex Oy maahantuo vastuullisesti tuotettuja lastentarvikkeita, joihin myös Pogu kuuluu. Pogu itsessään on palkittu innovatiivisista heijastavista tuotteistaan, jotka heijastavat yli 200m päähän.

Mutta eihän nämä nyt pelkästään lapsille ole, korjasin mun kevytuntsikkaan tulleen reiän kolmion muotoisella heijastintarralla <3 Heijastin sopii takkiin niinkuin se olisi siihen aina kuulunut! Kurkkaa tästä lisää mun Instagramista @blogpepper

Pogun tuotteita jälleenmyy Suomessa: A-T Lastenturva, Mielikuvitusmaa, Tiitiäinen&Tyllerö, Vekaravintti, Viivi ja Vilpertti. Lue lisää Kiddexistä sekä Pogun tuotteista *täältä*. Muistathan sinäkin huolehtia perheenne heijastimet kuntoon <3 

ARVONTALINKKI: 

Käy osallistumassa arvontaan blogin instagramissa (pääset sinne tästä) ja voit voittaa kuvan heijastavat Pogun tuotteet <3 Osallistumisaikaa 10.10 asti!


*Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Kiddex.fi kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!