28.5.2017

ITALIAN AURINKOA INSTRUMENTARIUMIN HERITAGE -MALLISTOSTAKaupallinen yhteistyö Instrumentariumin kanssa

Huhtikuussa olin blogipäivässä Helsingin Kattilahallissa, jossa pääsimme mukaan Instrumentariumin pisteelle kuvauttamaan itsemme uusilla Instrumentariumin Heritage -malliston pokilla.

Kylmästä Kokkolasta Helsinkiin tullessa ilma muuttui niin aurinkoiseksi, että halusin ehdottomasti käyttää kuvissa aurinkolaseja, vaikka kevään Heritage -malliston silmälasikehyksetkin hehkuvat kesää ja uusimpia trendejä. Päivettyneellä iholla rohkeat sävyt aurinkolaseissa näyttävät upeilta, joten valitsimme äiskän kanssa samanlaiset punaiset aurinkolasit. Heritage on Italialainen kehys- ja aurinkolasibrändi, joka edustaa ajatonta tyylikkyyttä. Brändin perustana on aito käsityötaito, ainutlaatuiset yksityiskohdat sekä tekninen viimeistely. Spectacles of time -mallisto juhlii vuosikymmeniä ja raottaa ovea klassikkokehyksiin, jotka ovat muotia aina.

Mun suosikkini löytyvät jopa 1930 -luvulta, jolloin käytettiin rohkeasti kilpikonnakuosia sekä muovin ja metallin yhdistelmiä. Kurkkaa tästä linkistä Trendwalk -sivusto, jossa on Instrun klassikkokehykset eri vuosikymmeniltä. En kyllä arvannut että pilottilaseilla ja graafisilla muodoilla  on jo noin pitkä historia!

Sopisko nää aurinkolasit mulle?Viralliset kuvat: Sanni Riihimäki

Mrs. Pepper
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!