29.11.2016

MIKÄ IHMEEN LUONNONKOSMETIIKKA?

Muistatteko kun kävin Kauneushoitola Alexandrassa luonnollisessa kasvohoidossa? 
Uudesta aiheesta kiinnostuneena toki kyselin että mitä ihmettä se luonnonkosmetiikka siis onkaan ja miksi se on niin suosittua? Jos säkään et siis oo ihan perillä tästä niin nou wörries ja käsi ylös, nyt mä kerron mitä Kauneushoitolan Alexandran yrittäjä Emilia mulle kertoi!

Mikä ihmeen luonnonkosmetiikka?

Luonnonkosmetiikassa suositaan siis luonnonmukaisia raaka-aineita, joiden alkuperä on pystyttävä jäljittämään ja kasviperäisissä raaka-aineissa suositaan sertifioitua luomulaatua. Uhanalaisia kasveja ei käytetä sekä geenimuunneltujen raaka-aineiden käyttö on kiellettyä. Mineraalipitoisten raakai-aineiden hankkiminen ei saa myöskään tuhota maisemaa tai saastuttaa ympäristöä. 

Luonnonkosmetiikassa on kiellettyä käyttää synteettisiä hajusteita, öljyjä, rasvoja tai väriaineita. Kiellettyjä ovat myös silikonit sekä mineraaliöljyt, esim. parafiini ja vaseliini sekä eläinrasvat ja proteiinit, kuten ihra, tali ja eläinkollageenit. Sallittuja taas ovat mehiläisvaha sekä lanoliini eli villarasva. Eläinperäisiä raaka-aineita ei saa käyttää, jos raaka-aineiden hankkiminen aiheuttaa eläimille haittaa.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään mahdollisimman yksinkertaisia menetelmiä, jotka säilyttävät raaka-aineiden luonnolliset ominaisuudet. Valmiin tuotteen tulee olla mahdollisimman täydellisesti ja nopeasti biohajoava ja myös pakkausmateriaalin tulee olla mahdollisimman ekologista. Eläinten ja ympäristön hyvinvoinnista huolehditaan tuotannon kaikissa vaiheissa. 

Luonnonkosmetiikassa on myös muita luonnollisuuden tuomia etuja. Luonnolliset ainesosat hoivaavat ihoa kaikista parhaiten, sillä ne ovat lähellä ihon omia ainesosia. Luonnonkosmetiikan luonnolliset tuoksut ovat huumaavia ja esimerkiksi Jurliquen lasipullot aivan mielettömän kauniita. 

Koska tää aihe on aika uus mulle niin olis kiva kuulla mitä lempparituotteita teillä on luonnonkosmetiikasta? 

Vielä kaksi päivää aikaa muuten hyödyntää blogin alekoodia:

Blogin lukijat saavat aromaterapia kasvohoidon Kokkolassa sijaitsevasta Kauneushoitola Alexandrasta 30.11.2016 asti hintaan 50€ (norm. 65€, sisältää: alkupuhdistus, lämpimät yrttihauteet, kuorinta, rentouttava kasvo-, hartia- ja decolteehieronta, hoitonaamio, hoitoseerumit ja voiteet. Ihoa tasapainoittava ja aisteja hivelevä kokonaisuus). 

Hoito sopii kaikenikäisille, miehille, naisille ja se räätälöidään aina mukaillen omaa ihotyyppiä. Jos haluat tehdä joululahjahankinnat helpoksi niin hoidon saa myös lahjakortille, jonka käyttöaika on 6kk. Superhelpossa nettiajanvarauksessa saat alennuksen mainitsemalla koodikenttään "Mrs.Pepper". Ajan voi myös varata soittamalla tai käymällä liikkeessä, mainitse sillon olevani blogini lukija.

Mä kävin testaamassa hoitoa, lue lisää tästä!

Mrs. PepperEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!