19.11.2016

LUCIA-MUMMO 2016, JOKO ÄÄNESTIT SUOSIKKIASI?

Tarkkasilmäiset huomasivatkin varmasti jo että keskiviikon Kokkola-lehdessä komeilivat tämän vuoden iiihanat, persoonalliset ja rohkeat Lucia-mummo ehdokkaat <3

Nyt kannattaa äänestää, sillä äänestäneiden kesken arvotaan huikeita palkintoja kuten mm: Lahjakortti hieroja Joonas Huhtalalle, Kokkolan kaupunginteatteriin sekä kirjapalkintoja. Näitähän voi hyödyntää vaikka myös pukinkonttiin! 

Äänestää ehdit 2.12 asti, sillä Lucia-mummo 2016 kruunataan 5.12! Äänestämään pääset tästä tai voit äänestää myös suoraan Kokkola-lehden lipukkeella palauttaen sen Kokkola-lehteen 2.12 mennessä (osoite: Kokkola-lehti, Rantakatu 10, 67100 Kokkola. Kuoreen maininta "Lucia-mummo 2016)


Tänäkin vuonna on ollut kunnia saada mukaan mahtavia yhteistyökumppaneita, jotka ovat mahdollistaneet tämän kaiken. Toki minun ja Kokkola-lehden, erityisesti Maria Storen tekemä "näkymätön" taustatyö on ollut iso ponnistus, mutta mukaan lähteneet yhteistyökumppanit ovat tämän toteutuksen sankareita. Tämmöistä hyvää saadaan aikaan yhdessä ja talkoovoimin, jokainen yhteistyökumppani on lähtenyt ilolla mukaan levittämään hyvää mieltä eteenpäin. On myös hienoa huomata että jo kesällä Lucia-mummoista supistiin "tuleekohan tänä vuonna"... Toivottavasti tästä saadaan jatkossa vuosittainen perinne. Tänä vuonna "Lucia-mammana" toimiminen on ollut suuri kunnia.

Hiussali Piilo, Studio Teemu Hujanen sekä Kukkakauppa Mari Havia mahdollistivat Lucia-mummojen ihanan hemmottelupäivän, jossa samalla kuvat otettiin. Hiussali Piilo vastasi kaunotarten meikistä ja kampauksista ja Teemu sai ikuistettua aivan mielettömän kauniita kuvia! Teemu kuunteli upeasti Lucioiden omia toiveita ja sai naiset upeasti säteilemään! Kranssi saatiin Mari Havialta. Mitä sydämellisin kiitos kaikille! Kylläpä olisi tehnyt mieli hivuttautua salaa mukaan näihin hemmotteluihin... :)

Mummoja muistavat: Opetusravintola Kokkolinna, Visit Kokkola, Dermosil, Kauneushoitola Alexandra,  studio Teemu Hujanen, kukkakauppa Mari Havia, Kokkola-lehti sekä kultasepänliike Hanna Niemi. Jos yrityksesi haluaa olla mukana muistamassa Lucioita niin vielä ehtii; minuun voi olla yhteydessä mrspepperblog@gmail.com tai suoraan viestillä Facebookin Lucia-mummo sivuille. Kannattaa seurata Kokkolan Lucia-mummoja Facebookissa niin pysyt ajantasalla uutisista, pääset sinne tästä.

Kiitos kaikille talkoolaisille! <3

Mrs.PepperEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!