10.10.2016

KUKA ONKAAN LUCIA-MUMMO 2016?

Jos mietit syytä mun hiljaiseloon niin nyt voin sen paljastaa..

Vuosi sitten Kokkolassa valittiin ensimmäistä kertaa aivan ihana Lucia-Mummo yhdessä ihanan ystäväni Mirka Johanssonin sekä Kokkola-lehden kanssa. Äänestin ja seurasin innoissani tätä hyvänmielen kilpailua, jossa kaikki oli voittajia, mutta en voinut kuvitellakkaan mitä vuoden päästä tapahtuisi.


Kesällä juttelin Mirkan kanssa niitä näitä niinkuin meillä onkin tapana.. Jotenkin keskustelu ajautui Lucia-Mummoihin, jota Mirka harmitteli ettei pystyisi tänä vuonna järjestämään opintokiireiden vuoksi. En tiedä miten mutta jotenkin kummassa se keskustelu ajautui siihen että yhtäkkiä  m i n ä  olin lupautunut järjestäjäksi. H-U-I! 

Mutta täytyy kyllä sanoa että en olisi voinut parempaan lupautua!

Tässä sitä siis ollaan ja Lucia-Mummot tulee taas! Valtava mylly taustalla on pyörinyt jo monta kuukautta ja taidettiin Lucioista jo tekstaripalstalla kyselläkin, joten nyt on aika paljastaa tämä suuri salaisuus. <3

Elämä joskus yllättää, mutta voin sanoa että olen saanut jo nyt tästä Lucia-Mummo 2016 järjestämisestä enemmän kuin mitä itse voin antaa! Itse Lucia-mummoehdokkaat ovat aivan upeita kaunottaria(ja mitä persoonia!!!) ja yhteistyökumppanit ovat mitä mahtavimmat. Oon niin otettu tästä mahdollisuudesta päästä järjestämään jotain näin upeaa, jolla on mitä mahtavin ja yhdistävin vaikutus meihin Kokkolalaisiin. Hyvä me <3 

Lucia-Mummoehdokkaita tänä vuonna ovat Maija-Liisa Kolppanen (77), Pirkko Tuomisalo (79), Ellida Sarpola (80), Liisa Ijäs (84), Ritva Ihanus (66), Margit Saario (82) ja Eila Laamanen (78). 

Lucia-mummoehdokkaiden taivalta voit seurata täältä mun blogista, Lucia-mummon viralliselta Facebook sivulta (pääset sinne tästä) sekä Kokkola-lehdestä, tervetuloa mukaan matkaan ihanat!


Ps. Tuon upean puolukkakranssin on tehnyt niin ihana ja huikean taitava Mari Havia

Pian kerron teille lisää!

Mrs. Pepper
3 kommenttia:

 1. Ihana tuo kranssi ja oletpa saanut merkittävän työtehtävän!Onnea siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kranssi on kyllä niin upea! Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Oi, hieno juttu 😊 Mummot 💕

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!