31.8.2016

ENNEN JA JÄLKEEN - KUUKAUDEN TREENI TAKANA

Mun fiilikset on aivan huikeat!

Mulla on nyt takana kuukausi treeniä Suomen Voimistelutuotteen testiryhmässä.

Eilen aamulla otin peilin edessä "lopetuskuvan". Katoin itteeni peilistä ja ajattelin että kyllä treeni varmaan on tehonnut.

Sit kaivoin puhelimesta alotuskuvan kuukauden takaan ja järkytyin.


Muutoshan on siis ihan mielettömän huikea, ja mä en ite tajunnu sitä ennenkun vertaamalla sitä mun alotuskuvaan. APUA!

"Mä oon kattonu aina näitä ennen ja jälkeen kuvien ihmisiä ja ajatellu et noi on huijausta tai et ne olis super-ihmisiä. Mut tällä kertaa tossa oon minä itse, minä ihan tavallinen ihminen, mitä?

Mua hävettää julkasta nää kuvat koska mä oon pitkään hävenny vartaloani. En enää, ja aion myös kohdella kehoani jatkossa paljon paremmin. En halua olla ikinä enää noin turvoksissa.

Kuvien välillä painoero on vain 3kg mutta senttejä on lähteny sitäkin enemmän! Matka on vielä pitkä, mutta mä oon ottanu ekan askeleen! Oon löytäny liikunnan ja terveet elämäntavat uudestaan ja pystyn olla paljon parempana esimerkkinä lapselleni. Paras palkinto tästä kuitenkin on kuulla parhaan ystävän sanovan että MINÄ motivoin häntä. Saanko mä nyt olla ylpeä itestäni?"

Mä julkasin eilen noi kuvat Instassa ja mua jännitti ihan toooosi paljon. Oli ihanaa huomata miten paljon sain kannustusviestejä ja tsemppejä. KIITOS KAIKILLE!

Reilu kuukausi sitten mut siis valkattiin mukaan Suomen Voimistelutuotteen testiryhmään ja sain voimistelurenkaat kotiini. Mukaan sain myös treeniohjelman! Kotitreenissä parasta oli se että renkaat oli kokoajan mun näkyvillä. Mä en saanu lintsattua, huijattua ja päätettyä et "en mä ehi tänään salille, uimaan, lenkille tms". Renkaat muistutti mua olemassaolollaan kokoajan ja tajusinkin viimein et aina ehtii treenata kotona.

Nää voimistelurenkaat on kummitellu mua jo pitkään ja on ollu meidän hankintalistalla. Nyt vaan harmittaa et miks mä en tehny tätä jo paljon aiemmin!!

JEEEEE hyvä minä!!!!

Mrs. Pepper
9 kommenttia:

 1. Mahtavaa, hienoa! Oot ollut kyllä tosi reipas! Mun pitäs tarttua itseeni niskasta ruokajuttujen suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en siis ees tiedä mistä mä tän energian tähän repäsin! Mulla on tota kuvaa katsoessa tosi uskomaton fiilis et oonko se ihan oikeesti minä! 😅
   Ruoan kanssa on kyl vaikee ottaa niskasta kiinni 🙈 Tsemppiä, mutta sä näytät kyllä tooosi hyvältä, joten nou stress! 💕

   Poista
 2. Vautsi mitkä tulokset jo! Ääh kun itsekin pitäs ottaa niskasta kunnolla kii. Aina vähän aikaa toimii ja sitten repsahtaa. :/ Minkälaista niillä renkailla oli treenata? Sopiiko siis henkilölle, joka ei ole koskaan pitänyt koulussa esim. telinevoimistelusta? :D

  VastaaPoista
 3. Olisinpa ollut näkemässä, kun sä rimpuilet niillä renkailla.. Haleja! -Äitsky

  VastaaPoista
 4. .. mutta lopussa kiitos seisoo! Wau!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi1.9.16

  Siis vau! Ihan uskomattoman lyhyessä ajassa tommoset tulokset! Hattua nostan! :) mitä se kuukausi piti sisällään? Treeniä ja ruokavalion muutosta? Mä nimittäin tarvisin just tommosen pienen mutta suuren rutistuksen, ottaa itteä niskasta kiinni ja saada edes jotain näkyvää tulosta �� -A

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!