26.7.2016

TESTISSÄ: DERMOSIL KUORINTASUKAT

Sain Dermosililta testattavakseni aivan ihania ja kesäisiä tuotteita, joilla oon muuten saanu buustattua ruskettumista huomattavasti tänä kesänä (tästä myöhemmin lisää)!! Yksi houkutteleva tuote on ehdottomasti nämä kuorintasukat, jotka pääsee kyllä omissa jaloissani heti kunnon testiin!


Tähän väliin varoitus! Jos olet erityisen herkkä, en suosittele jatkamaan, sillä seuraavaksi julkaisen kuvia ei-niin-mediaseksikkäistä-kuoriutuvista jaloista. Sinua on varoitettu!!

Työpäivät jaloillaan ja turvakengissä kovettaa kyllä kantapäät kunnolla, enkä kurillanikaan raspannut ensin jalkoja vaan halusin todella nähdä miten sukat toimivat kovettumiin! 

Ensin piti poistaa kynsilakka ja leikata sukkien suuaukot auki. Itse otin olohuoneeseen kaksi ämpäriä, joissa pidin jalkoja vaikutusajan 90minuuttia, sillä tuotteen joutumista huonekaluille kannattaa välttää. Sopivasti olikin netflixiin tullut Orange Is The New Black:in uusin tuottari, joten vaikutusajan sai nopeasti kulumaan. Sukat aiheuttivat erikoista kihelmöintiä jaloissa. Hassua on se että vaikutusajan jälkeen jaloissa ei ole mitään eroa. 

Huuhtelin jalat todella huolella ja sen jälkeen jäin vain odottamaan. Sukkien vaikutus pitäisi alkaa 3-5 päivän kuluessa. Neljäntenä päivänä ihmettelin kun mitään ei tapahtunut mutta viidentenä päivänä alkoi merkkejä jo näkyä!


Sen jälkeen kuoriutuminen eteni todella vauhdilla. Ensimmäisenä kuoriutumispäivänä pidin paljon sukkia jalassa, jolloin edistys ei ollut niin nopeaa kuin seuraavina lämpöisinä päivinä, jolloin olin avoin jaloin (huomaakin noista puhjuista mitä oon terassilta kerännyt jalkapohjiini mukaan). Kaverini jonka sain suostuteltua ottamaan kuvia jaloista totesi nätisti että eihän näitä saa kuvassa näyttämään yhtä karseilta kun mitä ne on livenä :D thänks, mutta se olikin ihan totta!!


Mutta vaikka siis en raspannut ensin jalkoja, on hienoa huomata miten sukat tehoaa myös koviinkin kovettumiin. Näissä kohdissa toki iho on paksumpaa, jolloin kuoriutuminen kestää kauemmin. Kuitenkin kovettuman alta näkyy jo ihanan siloista ihoa.


Nautitteko kuvamateriaalista? :D Laitan lähipäivinä kuvaa lopputuloksesta, jospa silloin olisi esteettisempiä valokuvia!

Mrs. Pepper

Yhteistyössä: Dermosil


6 kommenttia:

 1. Oli joo ihania kuvia..pakko jo testata itekki,aikonu vaan tähän asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Oli kyllä aivan uskomattoman tehokkaat vaikka suhtaudun aina tosi kriittisesti tämmösiin ennen testausta 😊😱 täytyy aina kaikki omin silmin nähdä ja kokea!

   Poista
 2. Toivon mukaan lopputulos oli hyvä!Kesällä pyrin kävelemään välillä ilman kenkiä.Sukat vain lenkillä lenkkareissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulos oli kyllä siis tosi hyvä! Teen vielä pienen faceliftin ja lakkauksen varpaille ja kuvailen sit lopputulosta blogiin! 😍 Täältä tulee iso peukku 👍🏾

   Poista
  2. Mähän muuten kans inhoan sukkia, ollaan tytön kanssa aina hobittina varpaat paljaana kotona! Nyt kehtaa taas kulkea 😍☀️

   Poista
 3. Näitä olen miettinyt itselleni, eri merkkejä tullut markkinoille viime aikoina... ehkäpä pitää joskus nykäistä ostoskoriin messiin ja ihmetellä mitä käy 😄

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!