24.7.2016

MESSUSUOSIKIT TOP 11!

Hurautettiin miehen kanssa tiistaina asuntomessuille viettämään hellepäivää (oli muuten hyvä valinta, sillä keskiviikkona oltiinkin kotona sit jo pöpön kourissa, alunperin kun arvottiin mennäänkö tiistaina vaiko keskiviikkona). Meillä on miehen kanssa tosi yhtäläinen maku sisustuksessa, joten Lakka kivitalojen lakeus oli meidän ehdoton ykköslemppari. Toisaalta mun sydän jäi osittain Teri-talojen Cubo -messutaloon, johtuen ehkä vahvasti Marimekko aiheisesta sisustuksesta. Ennen messuille menoa sanokin eräs ystävä että siellä on yksi talo, joka voisi olla ihan meidän koti, tarkoittaen juuri Cuboa.

Odotin näkeväni vähemmän takkoja ja enemmän kamiinoita. Myös ehkä enemmän värejä ja avonaisempia tilaratkaisuja. Silti pää on taas täynnä inspiraatiota ja ideoita. Joutuukohan sitä ainakin vielä yhden talon rakentaa.

Ajattelin kertoa teille mun messujen lemppariyksityiskohdat, joten täältä pesee!! Top 11 siksi koska yksi oli ihan ylitse muiden. Top 1 on siis varmasti yllätys ;)

11. VALAISTUSNo words needed....

10. KEKSELIÄÄT PIHAT


Mielettömät bonsait, valkoinen koristekivi, altaat, istutukset, terassiin upotettu hiekkalaatikko.. WAU!

9. VALKOISUUS
Valkoinen suuri laatta lattiassa oli mieletöntä livenä! Moni keittiö, khh tai vessa oli kokovalkoinen, mutta kontrastia oli tuotu mustilla yksityiskohdilla. Nykyään kun tiskiharjankin saa mustana niin miksei sitä ottaisi osaksi sisustusta?

8. ROHKEAT GRAAFISET TAPETIT
Mä luulin et meidän kodin mustavalkoinen vaakaraitatapetti on rohkea, mut inspiroiduin todella messujen rohkeista ja graafisista tapettivalinnoista. 

7. LASTEN TALOSÄNGYTOlisin antanut lapsena ihan mitä vain jos oisin saanut tuollaisen sängyn. Mies onneksi lupasi nikkaroida Avalle tuollaisen, jos vain raaskitaan laittaa perintösänkyä varastoon.. Sekin olisi kyllä aika hieno mustana, vai mitä ÄITI? ;)

6. SUOMEN VOIMISTELUTUOTE

Oon jo pitkään haaveillu voimistelurenkaista ja puolapuista! Nuo mustat puolapuut olisi oikein tervetulleet meidän kotiin. Pääsin muuten Suomen Voimistelutuotteen testiryhmään, joten saan testata  huikeeta kotitreeniohjelmaa 30 päivää. Voit seurata tuloksia täällä blogissa, olis mahtavaa jos saisin  kutistettua kesämakkaroita ja inspiroitua muitakin mukaan!

5. WALLARTMessuilla oli aivan mielettömiä tauluja ja printtejä. Oisin voinu ostaa niistä monta omakseni!

4. HARMAAT KYLPYHUONEET


Harmaa laatta valkoisen sijaan kylpyhuoneissa oli tosi kutsuvan ja lämpimän näköinen! Menee ehdottomasti must have -listalle!

3. MUSTAT MAKUUHUONEET


Joskus meillekin tulee vielä musta makuuhuone! Ihan varmasti!

2. AROMA SENSE


Ällistyin Aroma Sensen huikeista suihkutuotteista! Ollaan kirottu mustaa laattalattiaa Kokkolassa, jossa on todella kalkkinen vesi, sillä kalkkia on todella vaikea saada irroitettua mustasta laatasta ja saunan lasiseinistä. Aroma Sensen suihkupään voi vaihtaa olemassa olevaan suihkuun ja siinä on suodatin, joka puhdistaa vettä eritoten kalkista, mutta myös metalleista ja epäpuhtauksista. Tuoksuteltiin myös suihkupään sisälle laitettavia öljyjä ja raikas mango oli aivan superfresh! Suihkupään luvattiin myös säästävän vettä ja mikä tärkeintä, suihkupään kupariset yksityiskohdat sopii meidän kotiin kuin nenä päähän! Voi olla että nämä ilmestyy meidän kotiin, ihmettelen vaan miksen oo kuullu tästä aikasemmin <3

1. SIILIN PESÄ

Luit oikein. Siilin pesä. Helteellä ja väsyneenä, orastavan flunssakuumeen painaessa herkityin aika kovasti tuosta erään messutalon takapihalla olevasta pienenpienestä siilin pesästä. Toivottavasti sinne syksyllä löytää pienet asukit <3 Mikään uima-allas tai desingvalaisin ei ollu mitään verrattuna tähän. Mun sydämen asuntomessuilla Seinäjoella 2016 vei Siilin Pesä <3


Löytykö sun lemppareita mun top-listalta? Tai vaikka kenties inhokkeja. Messuilla on hauskaa huomata kun toiset suurin äänin kauhistelee jotain mitä itse taas ihailet.

Mrs. Pepper


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ja vastaus kysymykseen on juu, maalatkaa vaan perintösänky mustaksi ;)

  Itsekin ihailin valkoisuutta messutaloissa, samoin tuota harmaata kylppäriä ja lämpimän sävyisiä saunanlauteita. Unidraineja oli myös monessa talossa - ja niin tulee meidänkin uuteen kotiin.

  Varmasti rakentamiskuume nostaa päätään messukäynnin jälkeen ;) Koittakaahan parantua siellä! Mummi lähettää terkkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh meidän sisustusmaustahan alkaa löytyä yhtäläisyyksiä! ;) Tuleehan teille myös siilin pesä! Joohan? 💕

   Poista
 2. HipHei - täällä vihdoin uusi lukijasi myös blogin puolella :)
  Mukavia yksityiskohtia löysit Asuntomessuilta. Minulta jää tänä vuonna messut välistä- kiva lukea juttuja ja nähdä kuvia muiden blogeista.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh miten olinkaan missannut sun ihanan kommentin! <3 tervetuloa lukijaksi!!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!