31.7.2016

JOS SULLA OLIS 30 PÄIVÄÄ AIKAA?

Mulla nimittäin on.


Mutta haaste on otettu vastaan. 
Pari viikkoa sitten sain mahtavia uutisia kun mut oli valittu mukaan Suomen Voimistelutuotteen testiryhmään. Testiryhmäläisiä valittiin 21 ja mukaan valitut saivat voimistelurenkaat ilmaiseksi kotiinsa. Jujuna on se, että meidän täytyy suorittaa kotirengastreeniohjelmaa kuukauden ajan ja raportoida tulokset ennen ja jälkeen kuvin.

Alunperin testiryhmäläisiä haettiin vain kahtakymmentä, mutta mun mielestä oli tosi kiva ja ennenkaikkea symppis ele yritykseltä valita mukaan yksi ylimääräinen kun hakijoita ilmaantui paaaaaljon! Sitä suuremmalla syyllä oon tosi innoissani että pääsin mukaan. Testiryhmään haettiin Facebookissa ja sieltä pystyi lukemaan myös muiden hakemuksia, joita tietenkin innostuneena lueskelin. Yrityksellä on kyllä varmaan ollut tosi vaikea valinta, sillä hakemukset oli ihan mielettömän hyviä ja loistavan humoristia :D

Mutta itseeni palatakseni, tässähän tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 
Kuten tiiätte niin oon nimittäin haaveillu näistä renkaista (ja puolapuista!!) jo toosi pitkään ja ihastelinhan mä niitä mun asuntomessupostauksessakin. Lisäksi oon kaivannu jo pitkään jonkinlaista alkusysäystä ja motivaatiota treeniin. Mikäs sen parempaa että treenin voi suorittaa kotona, joten tekosyyt ei taida auttaa tässä tapauksessa ;) 

Pidän teitä kuitenkin sen verran jännityksessä etten julkaise aloituskuvia vielä tässä postauksessa, vaan kuukauden päästä julkistan (toivottavasti huikeat ja silminnähtävät) tulokset. 

Nyt olis siis hyvä aika kertoa teidän parhaat treenimotivaattorit ja miten ootte saanu jatkettua treenausta ja muutettua siitä elämäntavan? Tsempatkaa mua ihanat!!! <3


Mrs. Pepper

1 kommentti:

  1. Tsemppiä tsemppiä 👍🏻😉 Olen vähän miettinyt laittaisinko tällaiset renkaat 6-v:n pukinkonttiin 😉

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!