31.5.2016

PARASTA KEVÄTMUOTIA INSTRUMENTARIUMISTA + ALEKOODI

Indiedays blogipäivässä Helsingissä oli loisto mahdollisuus testata tämän kevään kuuminta silmälasi- ja arskamuotia. Instrumentariumin pisteellä oli esillä superherkullisia Fuzion Step In To The World malliston kehyksiä sekä Solaris aurinkolaseja. Me lyötiin äiskän kanssa rillit päähän ja päästiin kuvauttamaan itsemme Fuzion Step In To The World mallistoa inspiroivilla katutaide"portailla". Viralliset kuvat on ottanut Sanni Riihimäki sekä Julian Schröpel. Tämä postaus toteutettu yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.


Lasit oli kyllä mielettömän boheemin klassisia, sillä leikittelevät kuviot ja rohkeat yhdistelmät yhdistyivät klassisiin muotoihin. Itsekin innoistuin kokeilemaan jotain aivan muuta eli pyöreitä sankoja ja hei nehän olikin aika kivat.. Pukeudun itse aika klassisen tylsästi, joten silmälaseilla ja aurinkolaiseilla on helppo tuoda aivan uudenlaista särmää. 


Muutamia vuosia sitten en voinut kuvitellakaan käyttäväni mitään muita kuin "hengettömiä" laseja, mutta nykyinen silmälasimuoti on yllättänyt ja nyt muutaman vuoden ajan itselläni on ollut kehykselliset lasit. Kevään silmälasimuoti on muuten hyvin samanlaista tällä hetkellä kuin sisustustrendit, sillä useissa kehyksissä on yhdistelty metallia ja puuyksityiskohtia, kuten meidän skandinaavisessa kodissakin. Hmm oliskohan siis sisustukseen sopivat silmälasit hankintalistalla... Muodissa pilkahtelee myös pastellisävyjä, naisellisuutta, kultaa.. Kurkkaa lisää kevään muodista tästä!

Aikaisempina vuosina olen kokenut ongelmaksi aurinkolasien suuren koon. Kuitenkin aurinkolasimuoti on muuttunut ehkä hieman sirommaksi, joten on ihan kiva että taas pystyn nauramaan ilman että nousevat poskipäät kohottavat lasit nenältä. (pssst. onko kellään muulla tätä ongelmaa? :D) Tästä hymystä kyllä näkee että innostuin tästä mallistosta ja onneksi Solaris aurinkolasit on saatavilla myös täältä Kokkolan Instrumentariumistakin <3   Noi äiskän päässä olevat Ray Banit oli kyllä kans aika houkuttelevat, peililinssit on nimittäin mun lempparit.


Omat lasit ovatkin kyllä päivityslistalla ja tuota Fuzionin designmallistoa StepInToTheWorld saa muuten vain Instrumentariumista. Nyt sun kannattaa myös päivittää omat arskat ja silmälasit sillä mulla on teille alekoodi ;)

Alekoodilla FUZION saat siis -25% (!!) kaikista silmälaseista sekä aurinkolaseista. Löydät tästä (<- klik) lähimmän Instrumentariumin myymäläsi. 

Mrs. Pepper


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!