12.5.2016

PÄHKINÄ-MANSIKKASALAATTI


Mun mielestä on ihanaa syödä välillä kevyemmin etenkin vapaapäivinä ja lounasaikaan. Ruokaisat salaatit on meidän perheen lemppareita ja uppoaa hyvin taaperollekkin. Tällä kertaa kokeilussa oli erikoinen yhdistelmä makeaa mansikkaa ja suolalla sekä pippurilla maustettua Nutisal cashewpähkinää. Postaus on toteutettu yhteistyössä Nutisal:n kanssa. N-A-M!


Nutisalin cashew -uutuudet on kuivapaahdettu ilman öljyä, joten ne ovat ihanan rapeita ja herkullisia ja sopivat erinomaisesti juuri vaikka salaatin sekaan. Pepper & Salt on sopivan terävä maku, joten se tuo täydellistä vastapainoa makealle mansikalle. 

Salaatin kaverina me herkuteltiin vielä yrttipatongilla. Pähkinöitäkin jäi yli, joten ne katosi hujauksessa jääkiekon kisaeväinä. Toinen herkullinen maku Sourcream & Onion myötäilee taas tuttua suosikkimakua perunalastuista ja sopii erinomaisesti herkutteluun ja naposteluun. Meillä herkutellaan sipsien sijaan jatkossa useamminkin näillä pähkinöillä, ehkäpä jo taas seuraavan pelin jännityksessä ;)  Ootko sä maistanu jo näitä uutuuksia? Kumpi oli sun lemppari?
Voit muuten lukea lisää Nutisal-pähkinöistä ja niiden tuoteselosteesta klikkaamalla tästä

Mrs. Pepper


3 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!