1.5.2016

MAISTUIKO VAPPU PUULTA?Miltä teidän vappu maistui?

Meidän vappu maistui Suomen kansallisvihannekselta eli makkaralta (oikeastaan meidän pöydästä löytyi nakkeja), perunasalaatilta, yrttipatongilta ja kanasalaatilta. 

Vai maistuuko koko vappu jo ihan puulta?
Täällä Pohjanmaalla meitä hellittiin aivan mahtavilla ilmoilla. Mähän toki menin vielä töihinkin sitkeästi untuvatakilla,  ei kai se kesä nyt vielä voi tulla.

Mä olin sekä vappuaaton että vappupäivän töissä, joten aivan hurjaa vappujuhlaa ei päästy viettämään. Meidän vappu meni niin murusen kummitytön 1v synttäreillä ja naapurissa leikkimässä. Lähdettiin sinne suoraan mun töiden jälkeen, joten mekko- ja ponnarijutut jäi isin vastuulle. Tytölle oli löytynyt päälle Mini Rodinin norsumekko ja Lindexin upeat ruutusukkikset. Nappivalinta.
Meidän kummityttö toivoi lahjaksi legoja, mutta kun me ollaan vähän vastarannan kiiskejä niin eihän me toteltu. Onneksi moni muu oli kuullut toiveen ja siellä prinsessa imeskeli dublojaan kun viimein työpäivän päätteeksi synttäreille ehdittiin. Meiltä haparoivin askelin tanssahteleva prinsessa sai Ratian kylpytakin sekä tietenkin väriin sopivat kylpyankat. Ainakin ankat vaikutti mieluisilta <3
Oli muuten vähän upeat tarjoilut neitin synttäreillä. Teemana oli keltaista ja kummitytön (tai varmaan sen äiskän, ;) ) lempiväriä oranssia. Kyllä pimun kelpaa <3


Meitä on tosiaan hellitty niin mahtavilla ilmoilla. Toivotaan että nämä jatkuu. Jokohan uskaltaisi pestä toppahaalarit varastoon vai vieläkö iskee takatalvi? 

Myös terassikalusteet on noudettu Matkahuollosta. Me ei olla päästy miehen kanssa yhteisymmärrykseen niiden sijoittelusta terassille, joten haluaisittekos auttaa?

Ajattelin järjestää arvonnan, jossa saisi äänestää juuri sun mielestä parasta vaihtoehtoa. Palkintona arvon tietenkin jotain sopivan kesäistä ja ihanaa! 

Jääkää siis kuulolle, pian tästä lisää!

Mrs. Pepper

4 kommenttia:

 1. Täällä myös yksi vappuna töitä tehnyt :D No kerettiin sitä vappua vähän edes viettää!

  VastaaPoista
 2. Ihanat juhlavaatteet!Nuo salmiakkikuviosukkahousut on nätit.Millaiset ja mistä puutarhakalusteet?Sohvaa olen haaveillut meidän lasiterassille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! <3 sukkikset on meidän ikilempparit!
   Tilattiin ikeasta tuolit ja matto mut tosiaan niiden lopullinen sijoittelu on vähän mysteeri. Sohva oliskin ihana!!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!