30.4.2016

DIY ÄITIENPÄIVÄLAHJA

Joko on äitienpäivälahjat äideille ja mummuille hoidossa? Jos ei ole niin ei hätää, mulla on hyvä idea!
Talvella tehtailtiin joululahjaksi miehelle taulu valmiin canvaspohjan ja mustan värin voimin. Voi miten kivaa se oli ja lopputulos sopii kuin nenä päähän meidän moderniin kotiin. Tätä kehtaa ylpeänä esitellä!


Tähän tarvitset siis vain valmiin canvas-pohjan ja värit. Tyhjiä pohjia myydään isoimmissa marketeissa, mutta toki myös ihan askarteluliikkeissä ja eri kokoisina. Meillä oli paikka isolle taululle, joten me repästiin ja otettiin heti 50x70cm ja nyt oon miettiny että vielä isompikaan ei olisi haitannut. 

Lisäksi meillä oli mustaa kangasväriä jäänyt aikaisemmilta askarteluilta, joten käytettiin se pois. Tokihan esimerkiksi sormivärit käyvät myös aivan hyvin.

Sitten vain taapero hommiin. Ava oli ensin tosi ihmeissään koko hommasta, mutta jutun juoni paljastui pian. Annoin pienen maalarin maalata niin kauan kuin itse vaan halusi, kyllähän taiteilija itse tietää milloin taulu on valmis ;) 
Tässähän on tietenkin suojaus kaiken A ja O, koska väriä oli joka paikassa. Meidän neiti meinaa olla vähän hienohelma, joten välillä piti voivotella likaisia käsiä.


Canvas kuivui aika äkkiä, joten tämän ehtii tehdä hyvin vielä vaikka edellisenä päivänä jos lahjahommat menee viimetinkaan. Tämä oli meillä ainakin todella mieluinen lahja, joka ylpeänä nyt koristaa meidän makuuhuonetta. Pienen taiteilijan moderni maalaus istuukin täydellisesti meidän kotiin.


Sopiskos tämä teille tai lahjaksi? Omasta mielestäni tyylikäs tapa laittaa lapsen taidetta esille. Olispa kiva kuulla myös muita lahjavinkkejä.. ;)

Me ollaan menossa tänään juhlimaan meidän rakkaan kummitytön ihan ensimmäisiä synttäreitä. Onnea S <3 

Mrs. Pepper


2 kommenttia:

 1. No ehdottomasti sopii! Ihana juttu, että lasten taide saa näkyä. Kun meidän lapset oli pienempiä, niin he tekivät isovanhemmille tyynyliinoja, joihin painoivat omat kädenjäljet ja keksivät iltarukouksen. Kovin oli kostuneet silmät lahjansaajilla. Itsetehty on aina itsetehty!

  Iloista Vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, mekin ollaan niitä tyynynliinoja tehty! Ihania muistoja! Jos joskus haikara meille lennättää lisää pieniä ni jatketaan sit tätä taulusarjaa :D

   Ihanaa vappua! Mä oon vapun töissä, mutta täytyy sitä silti muutama munkki syödä, hihi!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!