22.3.2016

MUSTA TULI ISONA INSINÖÖRI

Nyt on takana melkein 40 000 km ajettua koulumatkaa. Pitkä oli matka, mutta ei niinkään kivinen. Koulun ohella mä kävin myös töissä, meistä tuli perhe ja me rakennettiin meidän perheelle uusi ihana koti. Aika huikeeta!!

Pienenä mä halusin tangokuningattareks, jossain vaiheessa kuitenkin puuttuva laulutaito teki siitä haaveesta aika mahdottoman. Mutta onneks mulle oli kuitenkin muita kykyjä!

Pienestä asti mä oon myös ihaillu mun Pappaa aivan valtavasti.
Ihailin sitä miten viisas hän voikaan olla ja miten Pappa osasi aina korjata kaiken. 
Mä halusin olla isona ihankuin mun Pappa.

Ja nyt mustakin tuli isona insinööri <3 

Meillä juhlittiin siis viikonloppuna mun valmistujaisia. Aika huikee fiilis että mä olen itse ihan omalla työllä tehnyt tän kaiken. Enkä mä voi käsittää että mun ei tartte ajaa mun tunnin koulumatkaa enää ikinä. Muistan kun Ava synty miten mietin että Ava on 2,5 vuotias jo kun mä valmistun. Sillon se pieni nyytti sylissä oli niin vaikea kuvitella sitä.

Mutta nyt Ava on 2,5 vuotias ja mä oon valmistunut. Hullua tämä ajan juoksu.

Todistuksen mä sain hakea jo perjantaina, mutta lauantaina vasta juhlittiin ystävien kanssa. Nyt kun on tietenkin talvilomakausi niin kaikki ei toki päässyt paikalle, mutta ai vitsi että meillä oli kivaa. Mä tarjoilin alkumaljat sekä voileipäkakkua ja makaronisalaattia. Tällä kertaa en tehnyt ollenkaan makeaa kakkua, sillä tuntuu että näin aikuisten kesken suolaset tarjottavat katoaa nopeammin.


Mutta voi apua sentään että mä sain maailman upeimman valmistujaislahjan. Mun mies oli keränny meidän perheiltä ja ystäviltä "kolehtia" ja nyt mä kirjotan mun blogia upouudella MacBook Air:lla. Windows-läppäristä siirtyminen Mäkkiin on aiheuttanu kyllä aika kriisiä, kestänee hetken insinööriltä oppia käyttämään ja muokkaamaan kuvia tällä ihanuudella! :D

Mulla on aivan mielettömät ystävät ja perhe! <3

Mrs. Pepper


4 kommenttia:

  1. Onnea valmistumisen johdosta! Hieno saavutus pienen lapsen äidiltä :)

    VastaaPoista
  2. Voi onnea MILJOONASTI muru!! Mä oon niin y-l-p-e-e susta!! ♥ Juhlitaan sitten kakun kera, kun tuutte käymään!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!