30.3.2016

MAKUUHUONEEN KEVÄT (kuvia ennen ja jälkeen muutoksen)

Instagramissa varmaan jo huomasittekin että meillä kaivattiin kevättä sisustukseen. Keväisissä skandikodeissa on häivähdellyt esimerkiksi vaaleanpunaista ja turkoosia, joten toi vaaleanpunainen on iskenyt kovasti nyt muhunkin! 

Meidän makkari on pysynyt aika muuttumattomana muutosta asti. Meidän sängynpääty on itsessään jo niin massiivinen, joten oon yrittäny pitää makuuhuoneen muuten aika pelkistettynä. Pääväreinä on tietenkin käytetty valkoista ja mustaa, mutta Vallilan matosta on tullut pieni väripilkku keltaista. Nyt kuitenkin halusin vielä keventää huonetta.

Tässä kuva ennen:


Oli muuten aikanaan loistava ostos hankkia päiväpeitto, jonka toinen puoli on musta ja toinen valkoinen. Kiepsautin päiväpeitosta valkoisen puolen päälle ja vaihdoin koristetyynyt vaaleampiin. Mustan sijasta käytinkin tummansinistä ja mikä olisikaan keväisempi kaveri tummansiniselle kuin vaaleanpunainen. Klassisen kaunis yhdistelmä.

Ja tattadadaa, tässä jälkeen:Raidalliset tyynyt ja viltti on tilattu Jotexilta ja pallotyyny Ellokselta. Hapsut on kiva yksityiskohta viltissä. Kuvassa tyynyt näyttää ehkä musta-valkoisilta mutta väri on oikeasti ihan tummansininen.

Omasta mielestä makuuhuoneesta tuli heti paljon valoisampi ja raikkaampi. 

Olin ajatellut tuota vilttiä alunperin olohuoneeseen, joten täytyy sinne keksiä taas jotain muuta. Jotain pientä vaaleanpunaista olisi kiva löytää olkkariinkin, ettei tää yksi lemppari eli talokynttilä olisi niin orpo.


Näkyykö teillä kevät jo sisustuksessa? Mitä mieltä olitte makkarin muutoksesta? 

Mrs. PepperEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!