14.2.2016

YSTÄVÄ ON HÄN JOKA TULI EIKÄ KOSKAAN LÄHDE VIERELTÄSI

"Ystävä ei ole hän 
kenet olet kauemmin tuntenut.
Se on hän joka tuli
eikä koskaan
lähde viereltäsi"


Yksikään ei pärjää yksinään. On toki aikoja, jolloin on vaikeaa tai ei ole aikaa hoitaa ihmissuhteita, lisäksi välimatka saattaa tuottaa hankaluuksia.

Minulla kaikki ystävät ovat yhtä tärkeitä. On ihana huomata että olen löytänyt ympärilleni sankoin joukoin ihmisiä, joiden seurassa voin olla luonnollinen oma itseni. Se on ystävyydessä tärkeintä. Että voit olla oma itsesi. Jos sinun täytyy muuttaa itseäsi ystävien vuoksi, ei se ole sen arvoista.

(kuva lainattu)
(kuva lainattu)
 
Ystävyys on nauramista, iloitsemista, itkemistä, tukemista. Ystävyys on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla. Sen vain tuntee ja sen vain tietää. Ystävyys ei ole ennenkaikkea mustasukkaista.  Ystävä ei kadehdi, ystävä on onnellinen toisen onnesta. Ystävä ei hylkää, ystävä on siinä vaikeanakin päivänä. Vaikka ei sanoisi sanaakaan, mutta on läsnä.

Oletko kuullut sanonnan: "Sydämellä on syynsä, joita järki ei ymmärrä"? 

Ystävät nimittäin auttavat sinua silloin kun et itsekään tiedä mitä polkua kulkea. Ystävät tekevät sen siksi, koska tuntevat sinut. Hyvänä ja huonona päivänä. Ystävät ovat se järki kun oma sydän menee vuoristorataa.

Kiitos kaikille ystävilleni, olette kultaakin arvokkaampia. Mikä ihaninta että monella ystävälläni on myös lapsia, joista on tullut Avalle ystäviä. Ystävyyttä useassa polvessa <3 

Olette kaikki yhtä rakkaita olitte sitten uusia tai vanhoja, vaikka olisimme nähneet viimeksi eilen, viime viikolla, viime kuussa, tai vaikka viime vuonna. Vaikka välimatkaa olisi 100 metriä tai 400 kilometriä. Kaikilla on oma erityinen paikka sydämessäni. Lupaan olla läsnä, milloin ikinä tarvitsettekin!

"Friend is someone to share the last cookie with"
-Cookie Monster


 Ihanaa ystävänpäivää!
Mrs. Pepper

Ps. Blogini Facebookissa on käynnissä ystävänpäivän arvonta, johon on osallistumisaikaa vielä tänään klo 22 asti. Jos et siis ole vielä osallistunut niin äkkiä osallistumaan tästä <3

4 kommenttia:

 1. Anonyymi14.2.16

  Ihana Susa! �� ��
  -pilvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ystävänpäivää teille vielä toistamiseen <3 Avalta myös pakkohalaus Eelille :D

   Poista
 2. Iloiset Ystävänpäivä terkut! ♥

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!