15.2.2016

PIENTÄ PUUHAA JA ARPAONNETAR

Blogin Facebookissa oli viikonloppuna käynnissä ihana arvonta, josta saattoi voittaa nämä Alice & Fox:n supersöpöt pallovalot. Osallistumisaika loppui illalla klo. 22, mutta koska virallinen onnetar oli jo nukkumassa, suoritettiin arvonta tänään päivällä.


Me ollaan sairasteltu viime viikolla ja välillä on ollut vaikea keksiä enää puuhaa pienelle sisätiloissa. Niimpä päätettiin ettei käytetä arvonnassa tylsää "random generatoria", vaan askarrellaan söpöt pikkulaput ja suoritetaan arvonta oikein vanhaan malliin hatusta nostaen. Näin keksittiin myös kivaa tekemistä sairastupaan. Hatuksi kuitenkin viimehetkellä päättyi yksi lempparipurkki keittiöstä ja näköjään onnetarkin oli pukeutunut pallovalojen teemaväreihin.


Ava ymmärsi jutun juonen heti ja kaiveli nimipurkkia toooooosi kauan(piti mua jännityksessä), kunnes yksi sieltä osui pieniin pulleisiin sormiin ylitse muiden:

Paljon onnea Minna T. !! Laitan sinulle yksityisviestiä Facebookissa ja vielä iso kiitos kaikille osallistuneille <3

Me ollaan viikonloppuna kaiveltu kaappeja ja myyty tarpeettomia pois nurkista, eikä urakalle näy loppua. Mitä teillä puuhaillaan tällä viikolla?

Ihanaa maanantaita!
Mrs. Pepper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!