1.1.2016

UUDENVUODENLUPAUS

Mennyt vuosi 2015 oli kyllä täyttä myllerrystä ja uusi vuosi vaikuttaa ihan yhtä lupaavalta uusine tuulineen! Meillä on uusi koti, itse olen palannut töihin ja meidän vauvasta kasvoi omatoiminen ja fiksu neiti, puhumattakaan siitä että kesällä tanssin Siltsun kanssa olympiastadionin lavalla. Vuonna 2015 olen ollut onnekas ja saanut hirveästi uusia ystäviä. Kiitos siis kaikille tästä ja upeaa uutta vuotta! Näillä puheilla tervetuloa uusi vuosi 2016!! 
Uutena vuotena on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia. Uudenvuodenlupaukset ovat usein luopumista jostain. Luovutaan herkuista, paheista, ylimääräisistä kiloista. Luovutaan stressistä, luovutaan turhasta murehtimisesta.

Tänä vuonna 2016 minä en tee uudenvuodenlupausta luopumisesta. Aika kuluu niin nopeasti, joten tänä vuonna lupaan nauttia enemmän pienistäkin hetkistä sekä olla kiitollinen terveydestä, onnesta ja ihmisistä meidän ympärillä. Mikä tärkeinä, tänä vuonna lupaan lisäksi kolme asiaa:

1.Uskallan olla rohkea.
2.Uskallan haluta enemmän.
3.Uskallan olla enemmän oma itseni kuin koskaan aikaisemmin!

Tänä vuonna aion olla enemmän oma itseni kuin koskaan aikaisemmin. Tänä vuonna olen rohkea ja tavoittelen unelmiani. Pitkän jossittelun jälkeen nyt on aika.
Tervetuloa siis mukaan, tämä on minun ikioma blogini!

Ajatus omasta blogista on pyörinyt päässäni jo pitkään. Kuitenkin inspiraatio ja rohkeus ovat puuttuneet. Vuosia olen jo kaivannut jotain, joka vie ajatukset ihan muualle. Olen kaivannut sitä että minulla olisi taas harrastus, jokin  i h a n  o m a  j u t t u. Pikkuhiljaa fiilis kasvoi ja nyt olen aivan innoissani, inspiraatio on tässä ja NYT!

Blogi jatkaa instagramilleni tuttua linjaa eli mustavalkoista ja modernia sisustusta on luvassa, maustettuna lastenvaatteilla ja arjen höpinöillä. Tämä blogi on luotu siitä inspiraatiosta että minulla on niin paljon sanottavaa, kuten ootte varmaan huomannu!


Tervetuloa siis meille, meidän kotiin, meidän arkeen ja juhlaan. 
Minä olen:
Mrs. Pepper

ps. Voit seurata blogiani esimerkiksi Bloglovinin kautta (pääset sinne tästä) tai voit tilata uusimmat kirjoitukset suoraan sähköpostiin sivun oikeasta reunasta!


14 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan Mrs Pepper! ♥ Liityin oitis lukijaksi.

  Ihanaa Uutta Vuotta 2016!

  VastaaPoista
 2. +1 lukija lisää :)

  VastaaPoista
 3. Jee sä teit sen!!! Mahtavaa <3 ja ihan tajuttoman hyvä ulkoasu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä tein sen. Tosi jännittävää!! :D Kiitos paljon! <3

   Poista
 4. Jee!!! Ihana ulkoasu ja jään tänne seuraamaan👀👀😍

  VastaaPoista
 5. Jee! Liityin lukijaksi! <3 joskus kun löysin sun instagramin niin mietin että kirjotatkohan blogia, ja nyt vihdoin kirjotat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippu kuulla! <3 vähän aikaa piti keräillä rohkeutta ensin! Mäkin koitin liittyä sun lukijaks mutta ilmotti vaan että ei onnistu! Täytyy kokeille huomenna uudestaan 😍

   Poista
 6. Vihdoin pääsin lukemaan sun postaukset! :) Ollu vähä blogi taukoa tässä. Eilen soi radiossa siltsun gangnamstyle ja tulit mieleen <3 Muistin, kuinka sillo eka kertaa sulle kommentoin instassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon vasta! Musta tuntuu että oltais "tunnettu" jo kauan ❤️😍 Kiva että tulit tutustumaan!

   Poista
  2. Sitä ennen kyllä jo mää ainaki seurasin sua instassa ja jutusteluissa olin "törmänny", mutta tollon tulit oikeesti tutuksi :)

   Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!