6.1.2016

TÄYDELLINEN HAALARI

Tiedättekö sen tunteen kun jokin on pakko saada?
Viime talvena koin rakkautta ensi silmäyksellä, kun bongasin ekan kerran Molon Polariksen Panther värissä! Samana talvena olin kuitenkin jo tuskalla penkonut nettikirppiksiä, jotta löytäisin tytölle kauan himoitsemani KappAhlin värikkään toppiksen, joten en viitsiny enää aloittaa uutta showta. Kuitenkin keväämmällä sattumalla silmiini osui Molon nimikkokirppikseltä kyseinen haalari ja riskillä ostin sen jemmaan tätä talvea varten!


Molon haalari näytti järkyttävän suurelta silloin 1v tyttöni vierellä, mutta kas kummaa, kyllähän tyttö siihen kasvoi tälle talvelle! Jollain ihmeellisellä (ensikertalaisen?) tuurilla haalari ja kokokin oli aivan nappi tälle talvelle. Noin 90cm tytölle 98 koossa on sopivasti kasvunvaraa, mutta sillä on helppo temmeltää hangessa. Värinä Panther on niin kirkas että se heijastuu hangestakin niin että ensin säikähdin että haalarista lähtee väriä (näissähän on itseasiassa osassa ollutkin värivalumia). 

Tokihan Molo on todella paksu toppahaalari, joten A olisi tukehtunut leudommissa lumileikeissä tuolla haalarilla. Siksi meillä on ollut kaverina myös ohuempi rymyhaalari. 


Mutta tuo Molo on ollut kyllä niin täydellinen! Meidän pitkälle ja hoikalle tytölle se istuu täydellisesti, väri on täydellinen ja ominaisuudet huiput. Pitkästä aikaa en keksi mitään huonoa sanottavaa. Ja huom. tämäkin on kirppishaalari eli jo yhdella aikaisemmalla omistajallakin ollut. 

Tästä päästäänkin taas siihen että ensi talvenakin on varmaan pakko saada Moloa! Ja arvatkaas vaan olenko taas iskeny silmäni aikaisempien vuosien kuosiin, joten järkyttävä kirppisrumba on taas alkamassa. Joten jos teiltä löytyy Moloa SPACE NEON värissä ja koossa 104 niin meille saisi tyrkyttää!

Haalarin kuva lainattu Babyshopin sivuilta
(Haalarin kuva lainattu Babyshopin sivuilta)
 
Toisaalta tekis tietenkin mieli taas kokeilla jotain uutta, mutta mikään muu ei ole vielä sytyttänyt näin kovasti. Didriksonin toppiksia tutkin jo viimetalvena ja ne voisi olla ihan potentiaalisia kanssa? Myöskään Mini Rodinin toppiksia meillä ei ole ollut, vaikka niitä on kovasti kehuttu. Olis kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä muistakin merkeistä, mitkä on todettu hyviksi tai huonoiksi! Mitkä on teidän lemppareita?

Leppoista loppiaista!
Mrs. Pepper2 kommenttia:

  1. Meillä on toi ticket to heavenin saman värisenä, ja on kyllä ollu aivan täydellinen 👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi joo se onkin ihana, oon instassa ihaillu kuvista! Meillä oli kans ticketin haalari yhtenä haalarina viime talvena mut se ei oikein istunu meille ni jäi ihan parille käyttökerralle! Teillä kyllä näyttää ihanalta päällä!

      Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!