10.1.2016

MUUTOKSIA

Näkyykö teillä vuodenaika sisustuksessa?
Itse en ole koskaan välittänyt esimerkiksi jouluverhoista, mutta pienillä asioilla on kiva tuoda vuodenaikoihin sopivaa vaihtelua sisustukseen. Meidän kodin pääsävyinä toimii musta ja valkoinen, joiden rinnalla pienet väripilkut piristävät ilmettä.

Tekstiileillä saa paljon muutosta aikaan pienellä vaivalla. Erityisesti pienemmän huoneen kuten pikkuvessan tai kylpyhuoneen koko ilme muuttuu erivärisestä pyyhkeestä tai käsisaippuasta. Nyt meidän pikkuvessan on vallannut sininen, joka sopiikin hyvin kylmään tammikuuhun. Toisaalta kyllähän sininen/turkoosi on myös kesän ja meren väri, joten sopisi aivan hyvin kesälläkin. Väripilkuilla voi luoda haluamiaan mielikuvia kesästä tai lumisesta talvesta. Alla oleva kuva on otettu pari viikkoa sitten, kun kuusikin vielä koristi olohuonetta.

Yhtenä mun ikilempparina on Dermosilin käsisaippuat tuossa hauskassa puristettavassa pullossa. Meillä on näitä kaapissa monessa värissä, joten kylppärin tai vessan värimaailmaa on helppo vaihtaa hetkessä. Tokikaan näitä ei ole saatavilla kaikissa väreissä, joten olen sitten täytellyt tyhjän pullon sopivan värisellä käsisaippualla. 

Alla olevista kuvista vasen on otettu meidän pikkuvessasta kesällä ja oikea taas syksymmällä. Tykkään kauheasti raikkaasta keltaisesta musta-valkoisen kaverina, mutta talvisaikaan se on ehkä jopa liian räikeä. Puna-harmaa väriteema on taas pehmeämpi ja sopi hyvin tunnelmalliseen ja viilenevään syksyyn. Näissä kuvissa meillä ei muuten ole näköjään edes pyyhekoukkuja vielä seinällä, jäiks.


Kuvassa vilahtaa lattialla muuten myös toinenkin meidän ikilemppari, nimittäin tuo H&M:n musta lattiapyyhe. Yksi meillä on pikkuvessassa, toinen kodinhoitohuoneessa ja kolmas kylppärissä. Pysyvät tosi hyvin lattialla (olin aluksi vähän epäilevä) ja ovat kivan pehmoiset suihkun jälkeen paljaalla jalalla. Ensin meille kotiutui yksi koeajalle ja sen jälkeen vielä loput kaksi. Nämä voi muuten myös pestä 60 asteessa koneessa, mikä on tosi iso plussa kun esimerkiksi meidän vanhan kodin kylppärimatto kesti konepesun vain 30 asteessa eikä siis pysynyt hyvänä kovin pitkään. Nämä on puolisen vuotta meillä nyt oleillut ja pestykin lukuisia kertoja, eikä ole mennyt miksikään!

 
Kylpyhuone meillä on taas ollut rauhallisempi värimaailmaltaan. Toki meille tyypillinen mustavalkoinen raita seuraa huoneesta toiseen tuoden yhteneväisyyttä erillisten ja erilaisten huoneiden välille. Violetti on värinä ollut inhokkilistalla pitkään, mutta nyt se pääsi testiin eikä näytä ollenkaan hullummalta valkoisen kaverina! 

Tunnelmallista sunnuntaita!
Mrs. Pepper

7 kommenttia:

 1. Toi teidän veski on kyllä niin ihana! Happy Sunday!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäki tykkään kyllä! Onneks oltiin rohkeita ton tapetin ja mustien kaappien kanssa 😊 pian nähdään! ❤️

   Poista
 2. Noi saippuapullot on ihania, mut osa on niin jäykkiä, ettei meinaa riittää voimat puristaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tosi?! 😳 Meille ei oo sattunu vielä yhtään semmosta jäykkää! Nämähän ei kyllä ikuisesti täyttöä kestä, jossain vaiheessa sitten napsahtaa halki. Onneks meillä on näitä aina kaapissa jemmassa 🙊

   Poista
  2. Ne vanhemmat vissiin on niitä jäykkiä. Joo pari on saatu halki :D Ihan ekalla kerralla, kun miehillä meinaa olla liian ronskit otteet :D

   Poista
  3. Apua kaksin käsinkö se on sitä puristanu :D hahhahhaa!
   Nää on hauskoja ku joku aina välillä kysyy et miten tää oikein toimii ku ei tässä oo sitä pumppua!

   Poista
  4. Oho karkas, sit on kiva mennä näyttämään ja nää on ihan että "vaaaaaaau" ja lapset varsinkin! Itekki kyllä olin ku ekan kerran tämmösen näin kyläilemässä!

   Poista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!