3.1.2016

HEIPAT JOULULLE!

Piparit on syöty, kuusenpallot kerätty ja meillä sanottiin eilen heipat joululle! Yleensä meidän perheessä joulukuusen koristeita on haikein mielin riisuttu vasta loppiaisena mutta tämä vuosi oli poikkeus. Toisaalta tokihan laitoimme joulukuusen jo itsenäisyyspäivänä, joten kerkesihän se melkein pyöreän kuukauden meitä ihastuttaa!

Meillä oli tänä vuonna musta tekokuusi, johon idean bongasin viime vuonna jonkin liikkeen näyteikkunasta ja siitä tuli heti "must have -juttu". Kuitenkaan joulun lähestyessä mustia kuusia ei ollut missään, kunnes Prismassa ruokaostosten ohessa koppasin sen kärryyni poistopöydästä kymmenellä eurolla! Koska meidän olohuoneen huonekorkeus on 280cm olisin halunnut vähintään 210cm kuusen, mutta eihän tuolla hinnalla voinut tuota 180cm kuusta jättää kauppaan.

Nyt näyttää niin tyhjältä kun tämä rakkaus on sullottu takaisin pahvilaatikkoonsa ja heitetty autotalliin odottamaan seuraavaa joulua. Musta penkki pääsi kuitenkin työhuoneesta takaisin omalle paikalleen, joten jotain tuttua ja turvallistakin tästä löytyy.


Tekisi mieli sisustaa jo keväisempään tyyliin, mutta talveahan on vielä pitkästi jäljellä. Olin ajatellut painaa itse mustalla kangasvärillä kuusityynynliinoja, mutta jotenkin tuntuu hullulta enää fiilistellä talvea. Täytyy varmaan silti kokeilla, sillä jotenkinhan tämä pimeä aika on selvittävä! Kesä on ehdottomasti mun lemppariaikaa kun kuvistakin tulee luonnonvalossa paljon parempia.

Joko teillä on kuusi riisuttu vai maltatteko odotella vielä loppiaiseen? Ihan kaikki "joulujutut" eivät kyllä meilläkään lähteneet, sillä esimerkiksi pallovaloista meillä tykätään ympäri vuoden. Myöskin alhaalla kuvassa oleva joulukortti ansaitsee ehdottomasti jonkin pysyvän paikan meidän kodista.

Kivaa sunnuntaita!
Mrs. Pepper2 kommenttia:

  1. En oo riisunut joulua..valkoinen kuusihan sopii talveen ;)

    VastaaPoista
  2. Haha, niimpä niimpä ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi! Huomaathan ettei se välttämättä näy heti!